Krijgsman Bouw stelt voor relaties, kerken, verenigingen of andere instellingen die iets leuks organiseren op verzoek graag gratis een springkussen ter beschikking.

Springkussen

 

Krijgsman Bouw stelt voor relaties, kerken, verenigingen of andere instellingen die iets leuks organiseren op verzoek graag gratis een springkussen ter beschikking. Zit er een evenement aan te komen, verbonden aan een goed doel? Dan kunt u het springkussen kosteloos reserveren. Een belletje is genoeg. Met deze service toont Krijgsman Bouw haar maatschappelijke betrokkenheid.

Nadat u het springkussen heeft gereserveerd ontvangt u via de mail meer informatie en de algemene voorwaarden. Zodra wij aangegeven hebben dat de datum nog vrij is in de planning en u de algemene voorwaarden heeft gelezen en ondertekend is de reservering van het springkussen definitief.

Custom Font Content

Nadat u het springkussen heeft gereserveerd ontvangt u via de mail meer informatie en de algemene voorwaarden. Zodra wij aangegeven hebben dat de datum nog vrij is in de planning en u de algemene voorwaarden heeft gelezen en ondertekend is de reservering van het springkussen definitief.

Met Spoed Contact?

Is er een probleem of heeft u een vraag die niet kan wachten kunt u bellen naar


06 43 55 82 60