Over Ons

Welkom bij Krijgsman Bouw

Krijgsman Bouw is opgericht in 1996, ontstaan uit een club enthousiaste mensen met liefde voor de bouw. De organisatie is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend bouwbedrijf in Dordrecht.

Krijgsman Bouw is te typeren als een gedreven onderneming die aantoonbaar toegevoegde waarde wil leveren. Betrouwbaarheid, kwaliteitsbewustheid en betrokkenheid zijn toonaangevende begrippen binnen de organisatie. Dit zijn de bouwstenen van onze onderneming en vanuit deze solide basis kunnen wij onze klanten praktisch en deskundig van dienst zijn. Onze passie ligt zowel binnen de particuliere als op de zakelijke markt. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om utiliteitsprojecten uit te voeren. Daarnaast houden wij ons binnen de woningbouw bezig met het realiseren van aan- en opbouwen, verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om renovatiewerken en andere projecten. Onze gedrevenheid en aandacht voor de wensen en mogelijkheden resulteert in een tevreden klantenkring, die illustratief is voor de hoge kwaliteit die wij als bouwbedrijf bereiken.

Duurzaamheid

 

Als sociale, betrokken onderneming heeft Krijgsman Bouw duurzaamheid ook erg hoog in het vaandel staan. Dit uit zich niet alleen in het scheiden van afvalstromen en het hergebruiken van materialen, maar gaat veel verder. Zo is Krijgsman Bouw aangesloten bij Cirkellab, een initiatief dat in de transitie naar een regionale circulaire economie stimuleert, creëert en verbindt. Ook geven zij WA-jongeren een kans om zich te ontplooien op de arbeidsmarkt. Maar ook over bijvoorbeeld drinkbekertjes en werkkleding wordt tot in het kleinste detail nagedacht.

Onze kernwaarden:

Betrouwbaar

Betrokken

Doorzetten

Vakmanschap

Rentmeesterschap

Particulier

Krijgsman Bouw is een gedreven onderneming die aantoonbaar toegevoegde waarde wil leveren. Betrouwbaarheid, kwaliteitsbewustheid en betrokkenheid zijn toonaangevende begrippen binnen onze organisatie. Door vooraf goede afspraken te maken aangaande de planning proberen we zo veel mogelijk aan uw eisen te voldoen. 

Lees Meer

Zakelijk

De kracht van Krijgsman Bouw ligt in de flexibiliteit van de organisatie. Door een eigen team van ervaren en vakkundige medewerkers is Krijgsman Bouw altijd in staat om in te spelen op de situatie. Waar bij het ontstaan de nadruk lag op de particuliere sector, is Krijgsman Bouw uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf, dat op de zakelijke markt steeds meer van zich laat horen.

Lees Meer

Overheid

Ook voor diverse overheidsinstanties is Krijgsman Bouw dé partij om zaken mee te doen. De expertise, kwaliteit, transparantie, vakkundigheid, mate van duurzaamheid en kennis van het gebied werken daarbij zeker in het voordeel. Met veel werknemers die woonachtig zijn in Dordrecht doen we er alles aan om de stad mooi te houden. Daar lopen we als vanzelf hard voor. 

Lees Meer

Renovatie

Van herstelwerkzaamheden na waterschade tot aan het transformeren van een groot gebouw naar lofts of woningen: renovatie komt in vele vormen...

Lees meer

Nieuwbouw

In samenspraak met klant en architect rolt er altijd iets moois uit. Over ieder detail wordt nagedacht en overlegd om perfectie tot in de puntjes door te voeren...

Lees meer

Onderhoud

Of het nu gaat om het repareren van een slot, grootscheepse veranderingen bij een villa, houtrotsaneringen of een gevelplaat die loslaat...

Lees meer

Restauratie

Als Dordts bedrijf vinden wij het prachtig om oude panden met respect voor het verleden te restaureren en op die manier in ere te houden...

Lees meer