op de juiste plek

Krijgsman Bouw is meer dan een aannemer voor particulieren, overheidsinstanties en zakelijke klanten. Bij Krijgsman Bouw bouwen we aan een mooi bedrijf waarin mensen tot hun recht komen. Dat betekent dat rendement niet onze motivatie is; we delen ons vakmanschap in de hoop te vermenigvuldigen.

Dat doen we niet alleen door het realiseren van projecten die mooi zijn om naar te kijken. Dat doen we ook door onze verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en lokaal ondernemen. Die positieve instelling zorgt voor een prettige werksfeer. We slaan liever de handen ineen dan dat we met onze spierballen rollen. Dat vinden wij prettiger als je voor langere of kortere tijd intensief met elkaar moet samenwerken!

Onze kracht

We gaan om met tijd, spullen en projecten alsof ze van onszelf zijn. Wij voelen daardoor bij elk project dezelfde verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Het maakt ons niet uit of we werken voor overheidsinstanties, zakelijke ondernemingen of particulieren. Ons hechte team gaat altijd voor een eindresultaat om trots op te zijn. Dat doen we mét onze klanten: we luisteren, adviseren en staan naast u tijdens het hele project.

Omdat we willen dat u en wij trots kunnen zijn op het eindresultaat, kiezen we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Dat betekent dat onze prijzen misschien niet het laagst zijn. Wel altijd eerlijk en transparant. In onze offertes vindt u een goede onderbouwing en duidelijke afspraken die we nakomen. Ook bij tegenslagen gaan we door om alsnog het gewenste resultaat te behalen. Daardoor weet u van tevoren precies waar u aan toe bent!

Onze werkwijze

Wij bouwen niet voor, maar mét onze klanten. De fundering van deze samenwerking is vertrouwen en transparantie is het cement. Die transparantie creëren we door tijdens het bouwproces regelmatig langs te komen voor een gesprek. U krijgt een goed onderbouwde offerte en u heeft tijdens het hele project een duidelijk aanspreekpunt binnen Krijgsman Bouw. We houden u daarnaast actief op de hoogte. Zo weet u in elke fase van het bouwproces precies waar u aan toe bent. U komt niet voor nare verrassingen te staan, want we houden ons aan onze afspraken. Eventueel meerwerk overleggen we altijd vooraf en problemen lossen we op. Eén ding kunnen we u garanderen: als u ons vertrouwen geeft, dan gaan we er samen iets moois van maken!

Onze werkwijze

We bouwen mét u
Wij komen onze afspraken na
We zijn transparant in onze communicatie
U weet altijd vooraf waar u aan toe bent
Wij leveren topkwaliteit met bijpassende service en garantie

Ons bedrijfsbureau

Marianne
Marianne
Administratie/secretaresse
Andre
André
Operationeel manager
Arco
Arco
Bedrijfsleider
Adriaan
Adriaan
Directeur
Reinier
Reinier
Projectleider
Martin
Martin
Verkoopadviseur
Nico
Nico
Calculator
Ruben
Ruben
Werkvoorbereider
Jeroen
Jeroen van Middelkoop
Projectleider
Jesse
Jesse Everaarts
Junior Calculator

“Wij durven
te bouwen…”

Adriaan_banner