Toen onze opdrachtgever deze woning kocht, bleek dat er achterstallig onderhoud was. Wij mochten deze vrijstaande woning in Dordrecht een facelift geven, van buitenkant tot badkamer.

De gevel bepaalt de uitstraling van het huis. Daarom hebben we deze helemaal gereinigd en opnieuw geschilderd. We hebben de houtrot in de kozijnen aangepakt en de houten gevelpanelen vervangen door Trespa, zodat de bewoners er weer jaren mee vooruit kunnen. De woning had al dubbelglas, maar veel ruiten waren lek. Deze hebben we dus vervangen.

Ook de binnenkant hebben we grondig aangepakt. We plaatsten vloerverwarming en de hele woning is gestuukt. De badkamer was nog een project apart! Ik had al wat tegelklusjes voor Krijgsman Bouw gedaan,  maar deze badkamer was een bijzondere uitdaging met veel details. Dat wilde ik toch wel graag eens een keer gedaan hebben, dus ik ben ervoor gegaan! Doordat wij als Krijgsman Bouw het werk aannemen, is er wat meer tijd en ruimte om nét dat beetje extra aandacht te geven aan het tegelen en kan er een beter resultaat behaald worden. Dat is hier heel mooi gelukt!