Voor een familie in Zwijndrecht verbouwden wij een woning uit de jaren negentig tot een licht en modern familiehuis. Op de begane grond werden aluminium kozijnen en schuifpuien geplaatst en muren weggebroken, zodat een grote open leefkeuken en een ruime woonkamer ontstonden. Ook zijn er een fitnessruimte, bijkeuken, werkkamer en een speelkamer voor de kinderen gecreëerd. Op de eerste verdieping kwamen 2 badkamers, 2 slaapkamers en een ruime master bedroom.

De hele elektra-installatie is op de schop genomen en er zijn allerlei duurzame snufjes, zoals op afstand te bedienen LED-verlichting, zonnepanelen, vloerverwarming en een hybride warmtepomp toegepast. Zo’n ingrijpende verbouwing vraagt open en regelmatig overleg met de klant. Daarom hebben we in het voorstadium veel overleg met de familie en de architect gehad. En gedurende de bouw zaten we elke twee weken bij elkaar. Zo konden we de wensen die gedurende de bouw ontstonden direct verwerken en afstemmen én wisten we de kosten in de hand te houden.

Door op sommige onderdelen te besparen, konden we op andere plaatsen meer doen. Zoals het in verstek zagen van de badkamertegels op de uitwendige hoeken, zo’n detail maakt het écht af. We hebben in een half jaar een prachtig eindresultaat weten te realiseren binnen het budget. En daar is de familie blij mee, maar wij ook!